Doe Je Goed Festijn | 28 okt

Speciaal voor alle mantelzorgers en vrijwilligers uit Boxtel en geïnteresseerde inwoners op zoek naar passend vrijwilligerswerk, organiseert ContourdeTwern Boxtel, samen met de Gemeente Boxtel, op zaterdag 28 oktober het Doe Je Goed Festijn. Een inspirerende dag met workshops, lezingen, informatie markt, entertainment en verwenmomentjes zoals handmassage. Je kunt ook een leuke karikatuur-tekening laten maken.

Deze dag wordt geopend met een bruisende act door Karin Bruers, cabaretière, schrijfster en activiste.  Bekend van ‘t Benkske en de Social Sofa’s. Deze Brabantse neemt geen blad voor de mond en zegt waar het op staat. In haar theaterprogramma’s combineert ze haar directheid met humor en absurditeit. Karin is zelf ook mantelzorger geweest en heeft hierover het boek geschreven “het zal je moeder maar wezen” welke deze dag ook te koop is.

Bij inschrijving voor deze dag, ontvang je bij de entree gratis consumptiebonnen die op deze dag te besteden zijn bij de bar en de aanwezige foodtrucks!

 

Zaterdag 28 oktober van 11.00 uur tot 17.00 uur.
Locatie: De Walnoot, Reginahof 1, Boxtel

Programma:

10.30 uur                  Ontvangst met koffie en thee
11.00 uur                  Opening door de wethouder
11.15 – 11.45 uur    Ludieke opening door Karin Bruers
12.00 – 16.00 uur    Workshops, lezingen en infomarkt
16.00 – 17.00 uur    Afsluitende netwerkborrel

 

Schrijf je hier in voor de workshops en lezingen!

Aanmelden kan tot woensdag 11 oktober!
Inschrijving is op volgorde van binnenkomst en VOL=VOL!

Er kan gekozen worden uit de volgende workshops:

Jij komt toch ook naar deze informatieve en gezellige verwendag!!