Tijd voor jezelf én actief de natuur beleven!

Tijdens deze workshop, gegeven door Marion de Cocq,  ga jij op een actieve, inspirerende manier de natuur beleven! Precies zoals kinderen die op bezoek komen in Het Bewaarde Land. Deze manier is gericht op waarnemen en ervaren van de natuur, met alle zintuigen. Zo heb je even heerlijk wat tijd voor jezelf, en kan je de natuur écht beleven.

We starten met koffie en thee. Het inhoudelijke deel van de workshop start met een korte toelichting op Het Bewaarde Land, en de achterliggende werkwijze. Daarna gaan we samen op avontuur in Het Bewaarde Land. Dit aan de hand van de verschillende werkvormen die toegepast worden door de Wachters en Fleuren in het Bewaarde Land, zoals bijvoorbeeld het landverkenspel.

De workshop duurt circa 2.5 uur en wordt begeleid door vrijwilligers van Het Bewaarde Land.  De workshop is inclusief een heerlijke kop Fleurensoep (de vegetarische soep die ze altijd maken in Het Bewaarde land).

Deelname is gratis voor alle vrijwilligers en mantelzorgers van de Gemeente Boxtel.

Wanneer: 1 September
Waar: Startlocatie: Het Bewaarde Land in Boxtel, Natuurgebied Kampina is te bereiken via de parkeerplaats Kampina (nabij Posthoorn 4, 5062 TZ Oisterwijk) aan de Kapelweg langs het spoor Boxtel-Oisterwijk tussen Haaren en Boxtel in. De parkeerplaats is over het spoor heen, spoorwegovergang 484. Daar worden jullie ontvangen door Vrouw Fleur.
Tijd: 09.30-12.00 uur
Extra: zorg dat je gemakkelijke kleding en schoeisel aan hebt.
Helaas kunnen rolstoel gebruikers niet deelnemen.

Ben je benieuwd en wil jij nog meer weten over Het Bewaarde Land? Ga dan naar www.hetbewaardeland.nl

Er kunnen maximaal 20 mensen deelnemen dus schrijf je snel in via onderstaand formulier: