Webinar levenstestament

Facebook

Webinar levenstestament; Ook tijdens je leven zaken goed regelen!

Veel mensen stellen een testament op voor als zij overlijden. Maar ook tijdens je leven kan het gebeuren dat je niet meer in staat bent om zelf je zaken te regelen. Voor dat soort gevallen is het goed om een levenstestament op te stellen. Hierin leg je vast wie jouw vertrouwenspersoon wordt en wie jouw zaken regelt als je dat zelf niet meer kunt.

Maar…….hoe werkt dat dan? Is dit voor iedereen nodig? En wat leg je dan vast? Gaat dit alleen over financiële zaken of kun je hier ook andere zaken, bijvoorbeeld op medisch gebied vastleggen?

En, wat is eigenlijk het verschil tussen een gewoon testament en een levenstestament? Wanneer moet je die opmaken? Is een volmacht ook voldoende of werkt dat anders? En wat hebben wilsbekwaamheid en financieel misbruik met deze onderwerpen te maken? En, ook niet onbelangrijk, wat kost het?

Geen gemakkelijk onderwerp om het over te hebben maar wel belangrijk om goed over na te denken. Goed om te zorgen dat je dit soort zaken tijdig, op een voor jou zo goed mogelijke wijze, geregeld hebt.

Daarom organiseren wij samen met kandidaat-notaris Hella Slegt van de Hair Vrijdag Notarissen en Adviseurs en Steunpunt Mantelzorg Oisterwijk een webinar levenstestament. Hier komen al deze onderwerpen aan de orde.

Wanneer: dinsdag 13 april
Tijd: 19.30 tot 20.45 uur
Digitale inloop vanaf:  19.25 uur

Spreker: Kandidaat-notaris Hella Slegt van de Hair Vrijdag Notarissen en Adviseurs

Aanmelden kan tot 1 april 2021 per mail via mantelzorgboxtel@contourdetwern.nl

Na aanmelding ontvang je een week van tevoren per mail een link waarmee je aan dit online webinar deel kunt nemen.