Praktische hulp tijdens Corona-virus

Ouderen en mensen met gezondheidsproblemen zijn het kwetsbaarst voor het Coronavirus. Door de maatregelen die de overheid heeft genomen, raken zij bovendien sneller in een sociaal isolement. Visite komt niet meer, met het openbaar vervoer gaan wordt afgeraden. Veel ouderen blijven hierdoor thuis. Ook praktische zaken als boodschappen doen, de hond uitlaten, medicijnen ophalen bij de apotheek worden voor hen steeds lastiger. ContourdeTwern Boxtel heeft samen met de werkgroep “Samen ouder worden in Boxtel” de handen ineen geslagen om zich met name voor deze inwoners in te zetten.

Heeft u hulp nodig?
Heeft u moeite met naar buiten gaan? Of laat uw gezondheid dat niet toe? En heeft u hulp nodig bij uw boodschappen of andere praktische zaken? Of mist u het contact met andere mensen in vindt u het fijn om eens met iemand te praten? Neem dan contact op met onze lokale welzijnsinstelling ContourdeTwern (zie onderstaande contactgegevens). Zij doen hun best om u in contact te brengen met iemand uit de buurt.

Wilt u helpen?
ContourdeTwern coördineert de hulp aan kwetsbare inwoners van Boxtel. Iedereen die tijd heeft en tijdens deze moeilijke periode mensen wil helpen, kan zich bij hen melden. Denk daarbij aan praktische klusjes maar ook aan een praatje door de telefoon. ContourdeTwern probeert een match te maken met mensen uit dezelfde dorpskern.

Contact
Wilt u helpen of heeft u hulp nodig? Bel dan met 0411-655899 of reageer via info@vrijwilligersboxtel.nl.
Overige vragen kunnen gemaild worden naar: infoboxtel@contourdetwern.nl.