Regulier vrijwilligerswerk vaak niet mogelijk wegens corona-crisis

Het Coronavirus grijpt om zich heen. Premier Rutten heeft ons allen gevraagd zoveel mogelijk thuis te blijven en contacten te mijden om verdere verspreiding te voorkomen. Grote groepen zijn niet toegestaan, zelfs scholen en horecazaken zijn gesloten.
Veel vrijwilligersorganisaties hebben hier hun beleid op aangepast. Gemeenschapshuizen en andere ontmoetingsgelegenheden zijn gesloten. Hierdoor vervalt momenteel een groot deel van ons reguliere vrijwilligersaanbod.

Als jij in goede gezondheid bent en toch op korte termijn iets wil en kan betekenen, willen we jou graag verwijzen naar onze vacature voor Coronahulp. Zie hiervoor de vacaturebank en houd de nieuwsberichten op deze website in de gaten!

Neem contact met ons op voor meer informatie: 0411 655 899 of mail naar info@vrijwilligersboxtel.nl