50 vrijwilligers staan klaar voor CoronaHulp

Ruim 2 weken geleden hebben wij een oproep geplaatst via de website, sociale media en lokale media voor hulp gedurende de Corona crisis. In die korte tijd hebben al 50 mensen het aanbod gedaan om te helpen bij het doen van de boodschappen, de hond uitlaten of een gezellig praatje via de telefoon.

Jullie staan massaal voor elkaar klaar! Wij -medewerkers van ContourdeTwern- kijken elkaar digitaal vol ongeloof aan: wat een betrokkenheid en wat een kracht heeft Boxtel!  Houd dat vast, want we hebben elkaar nog steeds nodig. Mogelijk hebben we elkaar juist méér nodig in de komende weken.

Ben of ken jij iemand die er alleen niet uitkomt? Wij staan van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur voor jullie klaar. Bel 0411 655 899 of mail naar info@vrijwilligersboxtel.nl.