Help jij de corona-groep op Liduina?

In zorghuis Liduina is een speciale corona-afdeling ingericht. Oudere patiënten, de meesten met geheugenproblemen, krijgen er samen verzorging. Zwaar werk voor de professionele verzorgers en daarom kunnen ze hulp gebruiken van mensen die als gastheer/vrouw willen optreden.

Het gaat vooral om de zorg voor de patiënten rond en tijdens de maaltijden. De tafelgasten kennen elkaar vaak niet. Als gastheer of -vrouw zorg je voor rust, verbinding en een goede sfeer. Misschien bedenk je zelfs een spelletje, lees je wat voor of zing je samen wat. Ook help je bij het totstandbrengen van contacten met het thuisfront, door te facetimen bijvoorbeeld.

Uiteraard krijg je veilige kleding en word je begeleid. Diensten duren zo’n twee tot drie uur per keer. Heb jij een achtergrond in de zorg, professioneel of als vrijwilliger? Dan is dit geknipt voor jou!

Nieuwsgierig? Neem contact met ons op via info@vrijwilligersboxel.nl of bel 0411 655 899.