Geen workshops, wel e-learning!

Spijtig genoeg kunnen de gewone workshops van de Vrijwilligersacademie gedurende de intelligente lockdown niet doorgaan. In plaats daarvan selecteerde de academie een reeks nuttige en leuke online-cursussen.    

Nu heel veel mensen noodgedwongen aan huis gekluisterd zijn, ontstaan soms onvoorziene problemen: een groeiende  taalachterstand bij nieuwkomers, kinderen die het moeilijk krijgen omdat ze hun klasgenootjes niet zien. Andersom heb je (soms) wat meer tijd over. In dat geval kun je die gebruiken om via e-learning bijvoorbeeld te werken aan je vitaliteit. De online-cursussen bieden tal van mogelijkheden.

Al het aanbod van de academie is volledig kosteloos. Door het delen van kennis en ervaring kunnen we immers samen de kwaliteit van de vrijwillige inzet en mantelzorg op een nóg hoger plan brengen.

Ga naar de pagina Workshops en kijk of er iets voor je bij zit!