Samen Nederland maken!

 

In Nederland zijn er ruim 7 miljoen mensen die vrijwilligerswerk doen. Vrijwilligerswerk is er in vele soorten en maten. Je kunt het bijvoorbeeld voor één dag per week doen of zo af en toe. Eén korte klus oppakken of een maatje worden voor bijvoorbeeld een jaar. Alleen of samen met vrienden en collega’s.

Honderden grote en kleine taken en klussen vallen onder vrijwilligerswerk

Voor iedereen is er passend en interessant vrijwilligerswerk. Jong of oud, man of vrouw, iedereen kan ongeacht zijn werk en opleiding als vrijwilliger aan de slag. Wat je ook doet of wilt gaan doen, impact maak je met vrijwilligerswerk sowieso.

2021 het jaar van de vrijwilliger

2021 is uitgeroepen tot het jaar van de vrijwilliger. Omdat juist vrijwilligers bij ons het verschil maken, omdat zij zorgen dat wij als ContourdeTwern steeds weer en meer impact kunnen maken besteden wij aan hen dit jaar graag extra aandacht!

We willen dit mooie en waardevolle werk vieren, het aan anderen laten zien en waarderen. Houd onze socials in de gaten zodat je hier niets van mist!

En uiteraard willen we zeker dit jaar ook zo veel mogelijk nieuwe mensen inspireren om ook bij te dragen! Met ons Nederland te maken! Want hoewel we al heel veel goede, enthousiaste en gedreven vrijwilligers hebben, meer en nieuwe gedreven en enthousiaste vrijwilligers zijn zeker welkom!

Wil jij ook wat doen voor een ander?

Meewerken aan een beetje geluk voor een ander? Neem dan eens een kijkje bij onze vrijwilligersbank.