Webinar levenstestament

Webinar levenstestament

Een levenstestament biedt uitkomst wanneer je niet meer in staat bent om zelf je zaken te regelen. In dit testament staat wie jouw zaken regelt als je dit zelf niet meer kan. Zo hou je de regie in eigen hand, óók als jij of je partner te maken krijgen met een ernstige ziekte of dementie. Je voorkomt hiermee de tussenkomst van een curator of bewindvoerder. Niet altijd even leuk, maar wél een heel belangrijk onderwerp dus.

Op 13 april organiseert ContourdeTwern een webinar levenstestament. Kandidaat-notaris Hella Slegt van de Hair Vrijdag Notarissen en Adviseurs deelt alle info die je moet weten over het levenstestament. Natuurlijk is er de gelegenheid tot het stellen van vragen.

Wanneer: dinsdag 13 april van 19.30 tot 20.45
Aanmelden: voor 1 april via mantelzorgboxtel@contourdetwern.nl
Kosten: gratis

Een week voor het webinar ontvang je een link naar het webinar via Teams.