Bedankt voor jouw inzet als vrijwilliger!

Boxtelse vrijwilligers waardering

Bedankt voor jouw inzet als vrijwilliger!
Vrijwilligers zoals jij houden de samenleving gezond en veerkrachtig. Het vrijwilligerswerk wat jij doet, dat doe je goed! Binnen de gemeente Boxtel wordt deze inzet enorm gewaardeerd en daarom zetten wij jullie graag in het zonnetje.

Hoe wij dat doen? Door jou een kleine attentie aan te bieden als blijk van waardering. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om gezellig een drankje met alle andere aanwezige vrijwilligers te drinken. Uiteraard houden wij hierbij rekening met de geldende corona-richtlijnen. Om drukte te voorkomen, organiseren we deze vrijwilligerswaardering per dorp en/of wijk. Wij zijn aanwezig in Liempde, Esch, Lennisheuvel, Munsel-Selissen, Selissenwal, Centrum-Breukelen en Boxtel-Oost. De data en tijden zijn terug te vinden op het aanmeldformulier.

Iedereen die vrijwilliger is in de gemeente Boxtel is welkom.
Zet jij je vrijwillig in voor je medemens, de samenleving, de natuur of je club? Meld je dan snel aan voor 10 september!
Om eventuele onduidelijkheden te voorkomen: Leden van (sport-/muziek-)verenigingen zijn niet per definitie vrijwilligers. Voer jij naast het betalen van je lidmaatschap vrijwillige taken uit? Dan kan ook jij je aanmelden.

Hoe meld je je aan?
Ga naar het aanmeldingsformulier of scan de QR-code en laat ons weten of je de attentie ophaalt en/of dat je gezellig een drankje mee drinkt. Je hoeft je niet per se aan te melden in het dorp of wijk waar je woonachtig bent. Lukt het niet om je digitaal aan te melden? Bel dan maandag tot donderdag in de middag naar 0411 655 899 en vermeld dat je je wilt aanmelden voor de vrijwilligerswaardering. De telefoniste neemt
samen met je het formulier door en maakt de aanmelding verder in orde. Ook kun je het formulier invullen bij de balie van Sint Ursula.

Heb je vragen of wil je meer weten?
Voor meer informatie neem je contact op met Vrijwilligers Boxtel via info@vrijwilligersboxtel.nl of 0411 655 899.

We hopen je graag te zien op een van de ontmoetingsdagen!


Vrijwilligerssteunpunt ContourdeTwern en gemeente Boxtel