Je kunt je nog steeds aanmelden!

Bedankt voor jouw inzet als vrijwilliger!

Vrijwilligers zoals jij houden de samenleving gezond en veerkrachtig. Het vrijwilligerswerk wat jij doet, dat doe je goed! Binnen de gemeente Boxtel wordt deze inzet enorm gewaardeerd en daarom zetten wij jullie graag in het zonnetje.

Hoe wij dat doen?
Door jou een kleine attentie aan te bieden als blijk van waardering. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om gezellig een drankje met alle andere aanwezige vrijwilligers te drinken. Uiteraard houden wij hierbij rekening met de geldende corona-richtlijnen. Om drukte te voorkomen, organiseren we deze vrijwilligerswaardering per dorp en/of wijk. Wij zijn aanwezig in Liempde, Esch, Lennisheuvel, Munsel-Selissen, Selissenwal, Centrum-Breukelen en Boxtel-Oost.

De data en tijden zijn terug te vinden op het aanmeldformulier.

Voor wie?
Iedereen die vrijwilliger is in de gemeente Boxtel is welkom. Zet jij je vrijwillig in voor je medemens, de samenleving, de natuur of je club? Meld je dan snel aan door de QR code te scannen of klik hier!
(Let op: voor Munsel-Selissen kan je je nog aanmelden tot 18 september aanstaande.)

Om eventuele onduidelijkheden te voorkomen: Leden van (sport-/muziek-)verenigingen zijn niet per definitie vrijwilligers. Voer jij naast het betalen van je lidmaatschap vrijwillige taken uit? Dan kan ook jij je aanmelden!

Lukt het niet om je digitaal aan te melden?
Bel dan naar 0411 655 899 en vermeld dat je je wilt aanmelden voor de vrijwilligerswaardering.

We hopen je graag te zien op een van de ontmoetingsdagen!

Vrijwilligerssteunpunt ContourdeTwern en gemeente Boxtel